Igår hoppade jag CELVIN, CASH FLOW, ACINDO och LORD. I förrgår trimmade jag dem i dressyr. Hoppningen igår var en övning som kombinerade dressyr och hoppning. Travbommar på böjt spår med upphöjda bommar. Galoppbommar på böjt spår. Hoppning på serpentinbågar och enkelhinder.
De har alla jobbat på så otroligt fint. De är lugna och avslappnade. Ok i förrgår trimmade jag dressyr på en av våra stora hövallar och då kan jag erkänna att både LORD och CASH FLOW gade en del bubblande energi i början som ville ut, de trodde det skulle vara full galopp. Men tålamod och övningar som får hästen att slappna av och börja tänka så dansade de frm till slut. Har man kontroll i galopp och kan öka och minska på ett stort fält utan att de drar, då har man kontroll på vilken hoppbanan som helst. Att utmana sig själv och spänna bågen emellanåt är viktigt. Sedan få de sån framåtbjudningen på köpet!

Nu ska jag ut och hoppa ROZZIE och Malin ska hoppa CARLINA. LILL-LADY och LOVELY håller vi på att sätta igång efter deras sommarvila. Även STEFFE är igång och gjorde sitt första hopp pass i onsdags och det gick jättebra!

Veckans övning är en kombination av hopp och dressyr!