Igår var vi i Kumla och tävlade. Mycket trevliga tävlingar som alltid. Träffade många trevliga människor. Jens Fredricson var där och tävlade tillsammans med sin sambo. Vi parkerade lastbilarna bredvid varandra så vi hann prata en del. Jens har många nya yngre hästar nu som förhoppningsvis ska bli stjärnor. Vi pratade om unghästutbildning, hur viktigt det är att ge hästarna tid att utvecklas och att inte ha allt för bråttom. CASH FLOW är ett bra exempel på det och vi pratade en del om henne och Jens har en häst som påminner en del om henne, så våra upplägg är ganska lika. Väldigt kul att prata med honom om just det.

CASH FLOW var en stjärna igår igen! Hon hoppade 120 klassen, var felfri och kom tvåa!!! Hennes resultat sista halvåret är bra, tretton starter och felfri med placering i tolv av dem!

ACINDO hoppade jättefint i 130 klassen och blev placerad, jättekul!

CELVIN gjorde en jättebra tävlingsdag, hoppade två klasser med ett nedslag i varje.

LORD var helvild! I första klassen for han runt och hade svårt att fokusera, samma sak på framhoppningarna. I 130 klassen var det mycket bättre. Lugnare och jobbade med mig. Två nedslag är godkänt. Han behöver helt enkelt träna på att tävla. Han har inte mycket rutin, är känslig, hör och ser ALLT. Så med rutin blir det förhoppningsvis bra, för hoppa kan han. Det sa även Jens och även Niklas Jonsson som också var där och tävlade, fin häst men det är mycket jobb kvar! Oh yes, jag vet!

CELVIN!

CASH FLOWs runda!

Vet ni hur jag laddade upp inför tävlingen? Jo med vattenskidor! I lördags när vi var färdiga i stallet vid lunch så blev det en ledig eftermiddag på sjön med familjen. Helt fantastiskt väder och jag åkte vattenskidor, det är så roligt!!!

Jag älskar vatten!