Det är otroligt roligt att vara tränare, att se eleverna utvecklas tillsammans med hästarna. Att vara med på resan och se hur de kommer framåt är otroligt inspirerande. Precis som att jobba med hästarna och träna dem när jag själv sitter i sadeln. Idag har jag gjort båda delarna. Ridit flera av hästarna både uteritt och trimmat markarbete och hoppat. Varierande ridpass som är lika roligt på sina sätt. Rida ut min lilla fyraåring LILL-LADY som sköter sig exemplariskt på både grusvägen, genom skogen och över fälten. Att trimma dressyr och känna hur hästen “dansar” med mig och sedan hoppträna LOVELY och ROZZIE och känna hur de tar sig an hindren och utvecklas under ridpasset.

Sedan har jag tränat mina elever som är på olika nivåer och som alla utvecklas framåt. Idag var en dag som jag kan leva på länge, länge och den kommer behövas de dagar då det känns lite motigare. När man får jobba lite mer för att lösa en svår övning eller när det är mörkt och lerigt och inte strålande sol och behaglig temperatur som idag.

Fånga dagen och njut när det går bra! Tack till mina elever och hästar som gör mitt jobb så roligt dagar som denna!