Igår började årets utomhussäsong på Sundbyholm, ÄNTLIGEN!!! Som jag längtat! Det var och är lika härligt att rida på den stora banan som jag minns från föregående år!

Igår var vi där med LILL-LADY och CARLINA. För LILL-LADY var det tävlingsdebut på riktigt och första gången hon hoppade utomhus! Så jag hade förberett mig på det värsta! Nu gick det bra, hon var lugn, snäll, snäll mot andra hästar och skötsam på framridningen och när vi hoppade fram, puh, överlevde! Sen att Sundbyholm har och är föregångare här i Mälardalen till framhoppning i ett varv gör att det blir lugnare och enklare och framför allt säkrare. Ni som läst min blogg vet att jag tycker att det är jättebra med framhoppning i ett och samma varv!
LILL-LADY, som heter COHIBAS LADY SB.

På banan gick det också över förväntan med alla fina hinder, mycket att titta på, reklamskyltar och flaggor som fladdrar i vinden. Vi kom runt och i mål!!! Hon fick för sig att kombination var lite jobbigt att hoppa på första försöket, smet på sidan mellan A och B hindret först, sen hoppade hon, Samma sak i 110 klassen. Så det har vi att jobba på, förövrigt gick det jättebra så jag är nöjd!
Malin och CARLINA.

Malin tävlade CARLINA och det var jättekul att se dem, vilken utveckling de gör tillsammans de där två! CARLINA trivs på Sundbyholm, det vet jag sedan jag tävlade henne. Nu hoppade hon och Malin felfritt i första klassen!!!! I 110 klassen hade de två petrivningar, bra runda annars.

Idag hoppade jag LOVELY LADY och hon var felfri i sin klass och Malin och CARLINA gjorde en superfin runda de också, så roligt!

LOVELY och jag efter dagens start!

Snygga knoppar i manen flätade av Towe!

På vägen hem idag så stannade vi och åt glass på Slagsta, premiär för i år!!!! Bra med lite glassuppladdning innan vi kom hem och mockade stallet, packade hö, jobbade två inridningshästar och red fyra hästar till! Packade lastbilen för imorgon återvänder Björn och jag till Sundbyholm med några hästar!

Hästarnas pass har vi fått fina väskor till från Anna på Hamre Ridsport. Praktiskt och snygga i silver eller svart!