Idag var vi och tävlade hos Sportriders. CASH FLOW, ACINDO och LOVELY var med och hoppade en klass idag. Vi hade stolpe ut, med ett nedslag var på varje häst. Synd på fina rundor men imorgon blir det nya tag!
CASH FLOW!

ACINDO SB!

LOVELY LADY SB!
Tack Michael Sundin för det fina bilderna från tävlingen idag!

Det som gör mig riktigt glad och stolt är att när jag har hoppat CASH FLOW som var först till start av mina tre idag så var det flera andra ryttare som kommenterade efteråt vilken fin och bra runda vi gjorde. Hur häftig hon är lilla CASH och att jag red bra!
Jag vill bara säga SUPERTACK till er som är så snälla och säger så fina ord, det gör mig så glad!!! Tänk om vi alla kunde vara mer hjärtliga och berömma varandra och andra vi möter och ser. Både ryttare, hästar, medhjälpare och tävlingsarrangörer med funktionärer. Det värmer så mycket! För vi alla kämpar och sliter. Vi har våra drömmar och förhoppningar. Ibland lyckas man och ibland inte. Att hamna i en svacka är lika jobbigt som det är fantastiskt när det går bra! Tänk då vad ett beröm eller ett tack eller en “kom igen, nästa gång går det bra” kan hjälpa.
Kom ihåg att uppskatta det som är bra, det behövs när det går sämre.

Jag älskar mina hästar och jag uppskattar allt vi gör tillsammans och är glad för varje dag, varje start och varje hinder vi hoppar.

Jag vet hur mycket jag njöt VARJE dag när jag red min fina LAGANA när hon kom tillbaka i träning och tävling efter en skada. Jag visste att det kan vara skört och ta slut en dag, vilket det gjorde så småningom. Men jag hade njutit VARJE dag jag satt i sadeln på hennes rygg och uppskattade hennes så mycket.