LOVELY LADY SB, min sjuåring som är min egen uppfödning efter RANTADOU, den första hästen som jag utbildade själv och red 150 hoppning på, uppfödd av min mamma och pappa! Vilken familjegrej!!! Man måste få vara lite stolt!
Foto: Michael Sundin. LOVELY och jag.

LOVELY har verkligen utvecklats enormt det sista året. Jag började tävla henne förra året i september då hon var sex år. Före det hade hon varit ute på några pay n jump med mig och ridits hemma. Hon kändes helt enkelt inte färdig att ut och tävlas tidigare. Hon reds in som treåring och har utbildats sedan dess. Så när jag väl bestämde mig för att ge henne en riktig chans att utvecklas som tävlingshäst så tackade hon för det och säkert för att hon fått den tiden som hon fått att mogna och utvecklats.

Hon gjorde tio starter förra året i en meter och 110 klasser, samt en felfri debut i 120 klass, den enda starten på den höjden förra året. Bilden är från 120 debuten, foto: Roland Thunholm.

I maj i år debuterade hon 130 klass och har med de två starterna i helgen på den höjden startat 130 sex gånger. Hon gör allt så bra och rätt! Stor galopp, ridbar och modig. En intelligent häst som älskar att tävla!


Hon är efter LOOPING, RANTADOU-RASTELL. Foto: Linda Öberg.

Som föl tillsammans med mamma RANTADOU och bästa Towe!

Jag är så otroligt glad för min fina häst!
De fina bilderna på LOVELY har min kompis Linda Öberg fotat.