Imorgon åker vi till Borlänge för tävling hela helgen. Det ska bli kul, jag ser verkligen fram emot att tävla även om det bara var några dagar sedan vi var på Sundbyholm. Vi byter en travbana mot en annan, från Sundbyholmstravet till Romme. Båda har fina ridbanor på travbanans innerplan. På Romme är det gräsbana så vi får komma ihåg broddarna.

Hästarna LORD, LOVELY och CASH FLOW har haft en ganska lugn vecka sedan vi tävlade. Två dagar med lång skrittrunda i skogen, en dag bara hage, longerats igår och idag har jag trimmat lite lätt markarbete.
LILL-LADY ska få följa med på meeting i helgen och hon har ridits lite mer i arbete än de andra. Hoppat en dag och det kändes bra. Ska bli spännande att ta med henne på äventyr!

Här några fina bilder från när jag red idag, det är LOVELY!
Härligt ute idag.
Jag blir glad av att rida henne varje dag!