Igår visade jag unghäst, red de äldre hästarna och åkte till Köping tur och retur två gånger! Måste säga att motorvägen till Köping med en sträcka på två och en halv mil är riktigt tråkig att köra. Mitt ärende till Köping var att lämna in alla mina klippmaskins skär på slipning. Hästarna behöver rakas och skären var slöa så det var bara att åka. Smidigt att lämna in de på sliperi och sedan hämta de på eftermiddagen igen. Så imorgon blir det klippstuga i stallet!Mellan mina åkturer till Köping så red jag ett gäng hästar. Ridhuset var tomt på hinder så det blev dressyrträning för hela stallet. Nyttigt och roligt!

Nysladdat och fint och redo för dressyrträning!

Unghästen som vi visade var tvååringen “Brillan” efter Bravour som varit hos oss på inridning. Hon är nu klar och ägarna kom och hämtade henne. Vi visade henne longerad och riden i både skritt, trav och galopp! Så duktig! Det är roligt att jobba med unghästar och alla är en utmaning på sitt sätt. Brillan som var ganska så trotsig i början och helst ville köra sitt eget race i longeringen till att bli så rolig att jobba med när allt föll på plats. En fin liten häst!

“BRILLAN” med Malin i sadeln och sin ägare Veronica.
Vi har nu plats i stallet för nya unghästar att rida in. Kontakta mig på telefon 070-7975888.