Igår var vi på Strömsholm och hoppade tre starter. Hästarna var jättefina men vi hade stolpe ut och rev ett hinder i varje runda. Så kan det vara men vilka fina hästar jag
har, de är så duktiga! CASH FLOW hoppade 125 och LORD och LOVELY 135.
För LOVELY var det första 135 inomhus och jäklar vad bra hon är! Idag så hoppar hon 130. Som tur är kan man välja klasser i den lilla rundan även om man rider mellanrundan. Att debutera 140 idag på LOVELY det skulle vara för tidigt.
CASH FLOW hoppar också 130 nu i eftermiddag och nu på morgonen var vi där och hoppade 140 klassen på LORD. Vilken häst, han har ganska lite rutin, började tävla förra året på våren och debuterade 140 nu i början på hösten. När han har mer erfarenhet på kontot blir det förhoppningsvis jättebra, känslan är så häftig!

LORD idag i 140 klassen över första hindret.

Hinder nummer sju!

Sista hindret!
Tack Michael Sundin för de fina bilderna!