Rubriken på detta inlägg sammanfattar min tävlingshelg på Strömsholm ganska så bra: Inte min helg men ändå bra!
Hästarna har ju hoppat så bra och jag är ganska nöjd med min ridning också. Speciellt sista dagen, då satt den bra och jag hade en riktigt bra känsla! Det är svårt att beskriva i ord känslan hur glad jag är över mina hästar och vad de gör för mig. Vi går in på banan tillsammans och presterar och bygger för framtiden även om det inte varit felfritt. Det går att vara nöjd även om det ligger en bom i sanden när man gått i mål.

Jag är otroligt stolt! Nu är det en tävling kvar i år och det är Södertälje. Ska bli jättekul att åka dit nästa vecka. Idag ska hästarna ridas ut på grusvägarna, de är mjuka och bra efter regnet. Igår hade de vilodag och gick i hagen hela dagen. Jag har aldrig sett LOVELY så glad att komma ut i hagen, helt galen!
Själv så åkte jag till Strömsholm och tittade på SM finalerna för unga ryttare och seniorerna. Gick även banan till seniorernas klass, den var något att bita i! Måste erkänna att jag blir bra sugen att vara med (förhoppningsvis om några år, tar ju lite tid att utbilda hästarna hela vägen från unghäst till SM!) Red SM final som senior 2010 med LAGANA och det var roligt!

Stort TACK till Strömsholm för jättebra tävlingar!!!!