Nu är det torsdag och vi håller på att packa lastbilen för avfärd mot Kungsbacka. Det blir tävling i helgen med LORD, LOVELY och CASH FLOW. De är joggade nu på morgonen och igår trimmade jag dressyr på dem i ridhuset och de känns jättefina!

Jag har även varit iväg en sväng till min sjukgymnast/kotknackare nu på förmiddagen. Min kropp har gjort rätt ont efter avflygningen för en vecka sedan. Det är inte kul att vakna på natten av smärta och inte kunna sova. Det gjorde jag i natt. Imorse skickade jag iväg ett sms till Johan och hade tur att han hade en tid nu på förmiddagen. Det var en del att fixa med min kropp. Nacken, svanken, den högra skinkan hade “ramlat ner”!!!! Alltså jag skrattade när han sa det!!! Så det blev lite knäckande och nästa vecka ska jag tillbaka och fixa resten som inte gick att få till idag. Så nu hoppas jag att jag kan sova igen! Tack Johan!

Unghästarna jobbar på fint och det är nu fyra kvar för lilla RUFUS är inriden och klar. Han åkte hem i måndags. RUFUS bor inte långt härifrån så hans ägare Johanna kommer komma hit och rida honom så jag kan hjälpa till med vidareutbildningen, kul! Vi fortsätter med RÄVEN, COLORADO, DEXTER och BENJI. Fina hästar!

Nu måste jag fortsätta packa så vi kommer iväg!

CASH FLOW!