Vi hade en riktigt bra tävlingshelg i Kungsbacka! Jag vill först börja med att tacka arrangören, Kungsbacka Ridklubb och alla funktionärer för en fantastiskt bra tävling! Otroligt trevligt bemötande, välkomnande och hjälpsamma! När vi parkerade så kom det en fyrhjuling med släpkärra och lastade på alla grejer från lastbilen och körde bort till uppstallningen. De bar in alla grejer och hjälpte till. Det regnade en hel del så det var lerigt och skitigt men de spånade upp med flis och inga problem med att vara generösa med spånbalar så att hästarna fick det torrt i boxarna! Guldstjärna på det!

Tre bra ridhus så att vi kunde värma upp hästarna och hoppa fram ordentligt. Toppenunderlag och många sladdpauser så att underlaget var bra för alla! Fint runt alla hinder med gröna växter och blommor! Jättebra banor byggda av Fredrik Malm.
Bra service och trevligt bemötande i sekretariatet. Helt enkelt en jättebra tävling, TUSEN TACK!!! Nu har Kungsbacka lagt ribban för kommande tävlingar vi ska på!

Mina hästar har hoppat jättebra, mer om dem i nästa inlägg, nu ska jag ut och rida!

LOVELY LADY SB, 135 klassen. Björn syns i blå jacka på läktaren framför nosen på hästen!
Foto: jonsvingfoto