Vilket väder, jag är så glad!!! Idag red Malin och jag mormorsrundan i piketröjor!!! Hästarna har njutit av solen som nakenfisar i hagarna! Att vi sen fick borsta leriga pälsar på några av dem vid intaget, det kändes helt ok så länge hästarna är lyckliga!
Så vi har passat på att njuta av vädret för snart vänder det. Ser iallafall ljuset i tunneln, för det går mot vår!

De sista två veckorna har vi mest ridit ut varje dag. Hästarna har tränat kondition och travat och galopperat på grusvägarna. Det går ju inte att låta bli, jag kan inte det, måste ut och göra roadwork!

Styrde upp mig själv lite på eftermiddagen när jag red dressyr på två hästar i ridhuset. ACINDO tränade jag för AC och det var så roligt!!! Jag såg fram emot träningen hela dagen idag. ACINDO är väldigt rolig att träna dressyr på, hon är så ambitiös. Fick beröm för att hon är i så fin form och det känns roligt. Sen har jag lite smådetaljer att fila på såklart, det har vi alla alltid. Nästa vecka är det dressyrträning igen.
Sen kan jag säga att hästen jag red före ACINDO, den slog verkligen “klackarna/skorna” i taket minst sagt!!!! En riktig rackarbrall med både bock, krumsprång åt alla håll resulterade i att ena framskon flög av och upp i taket! Den hänger nu uppe i fönsterhöjd! Jag hänger inte i taket, för jag satt kvar som tur var!!!
Skickade ett sms till Micke hovslagare att du har en tappsko, den återfinns i ridhuset! Sök på fågelhöjd så finner du den!!!! Gissa om det kom asgarv tillbaka när han fick se bilderna!
Kolla på väggen vid fönstret ovanför hinderstöden, där hänger skon!

En fönsterdekoration!