Torsdag idag och imorgon är det tävling igen för några av hästarna. Lördag och söndag tävlar alla hästar, det blir kul!
Igår red jag dressyr och trimmade hästarna på gräsbanan, helt underbart. Sen har vi varit ute i skogen och laddat energi. Jag kan ju erkänna att jag är rätt trött efter allt som hänt. Då är det skönt att bara skritta ut i skogen.
LILL-LADY har hoppat idag, hon gjorde ju bara en start innan hon skenade på Sundbyholm så jag behövde hoppa henne inför denna helg. Hon känns pigg och fräsch, skönt!

Dressyrridning på gräsbanan, så härligt!

Massa grankottar på marken som blåst ner när det var stormigt här.
Alice har ridit på Hubbe, så gulliga!

Vi gillar att fika i vår familj och glädjen är stor nu när Elsa Anderssons cafe i Norberg öppnat igen! Det brann upp i en anlagd brand för nästan två år sedan, och i söndags var det invigning av det “nya” cafet. Vi åkte dit i tisdags, mamma, pappa, syrran och jag. Väl värt ett besök!