Idag har Malin och jag tävlat hos Sportriders. Vi åkte iväg på förmiddagen med CELVIN och DUKAT som Malin tävlade. De hoppade en 110 klass. Först till start var DUKAT och han gör oss aldrig besviken! Första gången de gick rakt in i en 110 klass, nationell, så ganska mastig med stora oxrar. De sätter en felfri runda som sedan räcker till en andra placering i klassen!!!! CELVIN var lite spänd, skyggade för en blomma vid första hindret så det blev en volt, sedan hoppade de felfritt på hinder hela banan.

DUKAT och Malin!

Efter prisutdelningen så lastade vi in och åkte hem med de hästarna. Vi har 45 minuter att åka så det funkar att åka fram och tillbaka. Hemma så fick alla hästar lunch, LOVELY in från hagen och gjordes klar för tävling.Så rullade vi tillbaka till Sportriders. Vi hann i god tid, skönt när tidsplanen håller! LOVELY startade sist av alla i 130 klassen. Hon kändes mjuk och fin redan på uppvärmningen. Hoppade strålande på banan. Felfritt och det blev en femteplats för oss!
Fina LOVELY LADY SB! Foto Michael Sundin

Väl hemma igen så motionerade vi LORD och CASH FLOW. De andra tjejerna hade varit så duktiga och gjort klart allt i stallet och tvättat hästarna som ska tävla imorgon. Alla grejer putsades och packades ut i trailern och lastbilen. Kvällsmat och nu är vi redo för en tävlingsdag imorgon igen med sex hästar!