Idag är det sista utomhustävlingen för säsongen. Lite sorgligt, jag tycker om utomhus. Sen blir det såklart mysigt att krypa in i ridhusen men idag ska jag njuta av sista dagen ute även om vädret är tråkigt.

Vi tävlade i fredags, då var det fyra hästar med till Sundbyholm. Bäst av dem var LOVELY som hoppade felfritt och var snabb i 135 klassen, kom fyra av sjuttio starter!
LOVELY över sista hindret, vilken power i bilden!!! Foto: Roland Thunholm.

Igår började jag dagen med ponnytävling på Rocklunda. Min ponny Steffe skulle tävla med Jaquline. Deras andra tävling tillsammans och de hoppade 80 cm och 90 cm. Det gick strålande bra, felfritt i båda klasserna och rosetter!!!! Så kul, jag är så stolt över dem!!!

Glad tjej och pigg ponny med den första rosetten!
Stolt och glad Tette, överlycklig unge och nöjd ponny med rosett nummer två!!!

När vi var färdiga på ponnytävlingen så var det bara att skynda hem och lasta ur ponnyn, hoppa i mina tävlingskläder, hoppa i lastbilen som var lastad och klar, så rullade vi till Sundbyholm för storhäst tävling! Det gäller att planera bra och ha ett bra team så får man ihop en dag som igår. Björn och Malin hade fixat allt med hästarna som skulle till Sundbyholm så vi hann både ponny och storhäst på samma dag!
Från bil till lastbil!

LORD hoppade 145 klassen igår, han var SÅ FIN!!!!! Så lugn, så ridbar, så bra! Vi var felfria i grundomgången, hade sedan två nedslag i omhoppningen. Känslan efter var som att vi vunnit, han var så fin helt enkelt! Jag får nästan gåshud när jag tänker på rundan nu!!!
LORD över sista hindret igår. Foto: Roland Thunholm.

LOVELY hoppade 125 klassen, var supersnabb och hade vi varit felfria hade vi vunnit….nu åkte nians bom i backen så fyra fel. Det blev en placering i alla fall, femtonde plats och sjutton ekipage fick pris! Fantastiska häst!

Vi ska lasta om en liten stund och åka till Sundbyholm. Som sagt sista utomhus idag, jag ska ha kul!!!!