I måndags så blev hästarna vaccinerade så de hade en lugn dag i tisdags. Onsdag och torsdag har de bara longerats lätt. Idag ska jag rida ut dem runt mormorsrundan. Grusvägen här förbi oss är nyhyvlad så den är helt perfekt att rida på!
Vår långa skogrunda har vi inte ridit nu på över en månad, nästan två månader. Det är så mycket älgflugor i den skogen så det går inte, hästarna blir tokiga och vi ryttare också. Älgflugorna landar på hästarna, släpper sina vingar efter en stund om man inte hinner få bort dem. Sen boar de in sig i hästens päls och bits/suger blod. Det är mycket älg i den skogen så kan det bero på de att det är extremt mycket älgflugor i den skogen?I min mormors skog är det knappt någon. Tur det så jag kan rida min runda!

Det är ganska disigt ute men det börjar lätta upp och solen kommer fram, blir nog en härlig fredag idag!

Favoritbild i repris, från LORDS 150 debut!!! Foto: Bo Bennergård!