Hallå och Hej!!! Här är jag igen! Det har nog gått mer än en månad sedan jag bloggade sist, så länge har jag nog aldrig pausat bloggandet på de runt åtta år som jag faktiskt skrivit här på min blogg. Lite mer än åtta år, det är några rader.
Sista tiden har varit full fart, som vanligt och mycket har hänt. Roliga saker och sorg. Det får bli en uppdatering om senaste tiden i ett annat inlägg, nu ville jag bara ge ett litet livstecken och tala om att energin och lusten för att skriva börjar återkomma.

Jag vill säga ett STORT TACK till er alla som har skickat mail, sms, kommenterat och till och med kommit fram på tävlingar och sagt att ni saknar min blogg och gillar det jag skriver och gör. Även ni som gillar min Instagram och de fina kommentarer jag fått om hästarna och ridningen. Ni ska bara veta att jag uppskattar det jättemycket, TACK! smiley
Nu ska jag åka och tävla, följ mig på min Instagram: theresetettenyman