Hej på er! Nu ska jag strax svira om till tävlingskläder och lasta hästarna, tävling i Södertälje nu på eftermiddagen/kvällen. Det är LORD och LOVELY som ska tävla. Årets sista tävling. Det känns lite tråkigt och samtidigt skönt. Så nu kör vi på fullt fokus in i mål på årets tävlingssäsong!
LOVELY i Södertälje förra året! Foto: Bo Bennergård.

Förra veckan och helgen så var vi på Friends och jobbade på tävlingarna. Det var roligt! Att träffa alla kompisar som man nu jobbat tillsammans med i flera år. Vi gör det mesta inne på arenan nu, bygger dressyrbana, blommor, hinder, kör bilar och prisutdelningsmaterial!
En del av vår lilla grupp! Lella längst till vänster som varit med sedan showen startade, 25 år sedan!
Häftig känsla att sitta inne på arenan och höra publikens jubel när Peder tog emot vinstbilen! Mycket folk!

Avslutar med några bilder från 2012 då jag var med och tävlade. CAHLUA och jag vann vår final i Stockholm Trophy! På Instagram kan man se lite bilder från tidigare tävlingar under #minnesihs25
Fina bilder, härligt minne! Tack Bo Bennergård för de fina bilderna!