Söndag i Södertälje, sista tävlingsdagen för året och det blev ett bra avslut! LOVELY hoppade felfritt i 135 klassen, var snabb och kom trea!!! Hon är helt fantastisk min häst, ännu en topplacering! På Grevagården var hon tvåa sista dagen i 135, på Strömsholm trea och så nu trea igen! Jag ska göra en sammanfattning av hennes resultat i år, det blir kul att kolla igenom!

LORD hoppade 145 klassen. Vi hade två nedslag, först på hinder nummer fem, han bjöd på ett annat hinder så hade inte fullt fokus på nummer fem, därav nedslaget. Sen så tog jag bort lite för mycket galopp in i trekombinationen, hade lite för kort tygel, så nedslag på A-hindret med bakbenen. Kom ut ur kombinationen med lite för mycket tryck, sen var det båge fyra språng till ett plank som var sista hindret. Jag kände att det inte skulle bli så bra distans till planket så saktade av, gjorde en ny galoppfattning och en volt och hoppade sedan sista hindret bra. När vi redan hade två nedslag så kändes det dumt att bara braka på och kanske få ett nedslag som inte ger hästen en bra erfarenhet, då var det bättre att sakta av och avsluta med ett bra språng. Rundan kändes i det stora hela bra, så jag kan inte vara besviken även om det inte var felfritt. Det är svår hoppning med små marginaler ibland och LORD gör det enkelt när allt stämmer. Vinterns träning ska bli rolig och jag ser fram emot nästa tävlingssäsong!
Nu ska vi rida och träna fram till jul sen trappa ner för lite vintervila.

LOVELYS 135 runda!