Hej på er! Om bara några dagar är det julafton och det känns lite konstigt, jag har inte riktigt fått in julkänslan i kroppen. Björn och jag pyntade vårt hus i söndags så nu är det jultomtar, julgardiner och ljusstakar överallt så det börjar smyga på lite. Att sitta vid bordet eller i soffan och se alla tända ljus det är mysigt, då börjar jag koppla av.

I måndags så blev BONNAIRE SB, CARLINAS föl sex månader. Lägligt på hans halvårsdag så kom Nina hit och vaccinerade, chipmärkte och fyllde i signalementsbeskrivning för hans pass. Han är ganska tuff så det blev en liten match för oss att få honom att stå still så Nina kunde chippa och vaccinera!

Alla papper färdiga att skickas in.

BONNAIRE SB, skimmel kommer han att bli! Han är efter BRAVOUR 1197. Mamma är CARLINA SB som är efter CARDENTO-CORTEZ!

Tävlingshästarna börjar trappa ner på träningen för att ha lite vila med lugnare motionering. Det känns som vi gått i mål med årets tävlingsmål uppfyllda, det känns så roligt!