Nytt år, 2018…och här sitter jag och ska knappa ihop mitt första inlägg för året. Vi firade en lugn nyårsafton här hemma igår. Mamma, pappa, Björn och jag. Vi åt god mat, drack champagne och skålade. Efter tolvslaget gick vi den “årliga ronden” för att titta till hästarna på lösdriften och i stallet så ingen var orolig efter att det smällt av lite raketer runt vår gård. Gav dem lite extra natthö.
Idag har det regnat, riktigt tråkväder. Björn och jag har fixat med staket, halmat lösdriften, sladdat ridhuset och gjort stallet. Hästarna hade en lugn dag. De har vintervila nu och hålls igång lite lagom med longering, uteritter och lätt arbete i ridhuset. Skönt för dem efter ett bra år med fina framgångar på tävlingsbanorna och även träningsmässigt.
Björn och jag åker på semester imorgon och det känns lite jobbigt för jag tycker inte om att lämna mina hästar men samtidigt behövligt. Tröttheten är tung så jag behöver vila, har jobbat i stort sett varje dag sedan valborgshelgen (sista april) då vi var till Frankrike i några dagar. Sen har det bara rullat på. Det knäppa är att jag längtar redan hem till att sätta igång vinterträningen med hästarna innan jag ens åkt hemifrån!!!! Men, både hästarna, jag och Björn behöver semester så det kommer bli bra!

Jag vill passa på att tacka alla i mitt team för ett bra 2017! Tack till alla som hjälper till i stallet, min familj, vänner, hästarna, hästägare, elever och sponsorer! 2017, det gjorde vi bra!