Ny vecka, en bra måndag idag och stallet är fullt med hästar! Igår söndag så kom ytterligare en häst som ska vara här i träning, kommer en liten uppdatering framöver med alla hästar.
Om vi backar bandet så reds alla hästar i fredags, de flesta dressyr och jag tränade även LOVELY för min dressyrtränare. Det var jättekul och nyttigt.
I lördags så reds alla hästar ut i skogen och i söndags var det vilodag. Idag måndag och det blev dressyrridning för hela gänget. Det känns att de har varit igång nu och ridits och trimmats, lugnet börjar lägga sig! Speciellt hos CASH FLOW som var så glad att börja jobba lite mer än bara longeras och skrittas i skogen. Hon har varit som ett sprakande tomtebloss!!! Idag var det lugnare och det är skönt att känna när tomteblossen och kolsyran har pyst över hos hela gänget!
Imorgon ska vi jobba med bommar i både trav och galopp. Resten av veckans plan för hästarna är:
Onsdag: uteritt i skogen eller mormorsrundan.
Torsdag: Dressyrträning.
Fredag: Hoppning, småhinder, linjer.
Lördag: Uteritt.
Söndag: Vilodag
Den här veckoplaneringen är för mina tävlingshästar. Ponnysarna har en liten annan planering beroende på när de går lektioner.
De nya träningshästarna ska komma igång sen följer de lite samma planering beroende på ålder.
Inridningshästarna har ett eget upplägg såklart. Svårt att förklara en “normal” planering då jag har så många olika hästar i stallet!
Det är kallt men vackert ute nu.

Red min häst Dukat ikväll, glömde stigbyglarna i stallet så red utan, kommer ha fin träningsvärk imorgon efter det ridpasset!!!
Nyttigt för balansen och sitsen! Hoppade några småhinder också!