Nu börjar det kännas i kroppen att vi är igång med träning och allt som hör till. Idag har jag ridit i flera timmar, ett helt gäng hästar. Markarbete på agendan, uppvärmning med en del dressyrjobb och sedan travbommar, travhoppning och studs i galopp. Dessa roliga övningar kan jag nörda ner mig i hur mycket som helst. Kommer på lite nya detaljer efter att ha ridit nån häst. Ja, där kan jag göra en övergång, rida en öppna, galopp, övergång och in på travbommar. Ja ni hör, det är inte bara runt runt i samma tempo. Det ska jobbas och hända grejer. Det stärker hästarna och gör oss ryttare mer noggranna.
Igår skrev jag att CASH FLOW börjat lugna sig, det fick jag äta upp idag. Tomteblosset sprakade för fullt idag!!! Hon är så glad, gör alla övningar bra men är så stark och på så jag var helt slut efter henne. Då var hon häst nummer fyra och jag hade en kvar innan det var lunch! Var tvungen att ringa Björn när jag skrittade av för att komma igång och andas. Han trodde det hade hänt något när han svarade och jag knappt kunde prata först!!!!
-Nej, det är lugnt, jag har bara ridit CASH FLOWsmiley
De två sista hästarna SNIGEL och STEFFE som Malin och jag red innan lunch.

Efter lunch longerade jag de nya femåringarna som kommit hit för träning, trevliga killar båda två.
Sen återstod mockning av sju boxar och hacka is ur tjugofyra vattenhinkar, tömma de och sedan fylla nytt vatten. Hästarna skulle tas in och fodras sen var det träning för en elev på kvällen.

Mocka, ett varje dag nödvändigt ontsmileyrofyllt när man har gott om tid, stressig när det är ont om tid!