Idag var planen att rida hästarna i ridhuset men vår traktor ville annat! När Björn sladdade ridhuset igår så gick det av en rem i motorn så traktorn blev ståendes mitt i ridhuset med sladden efter sig! Så då gjorde jag om planen och alla hästar reds ut den långa skogsrundan. Det var inte helt fel då solen visade sig och det till och med blev blå himmel! Det är härligt att rida ut, både hästar och ryttare mår bra av lite skogsturer.
Kolla så blått och fint!

I måndags så reds alla hästar som inte tävlade i helgen. Då trimmade jag i ridhuset. Det är ju ett helt gäng hästar här i träning i varierade åldrar och det är jätteroligt! Tisdag var longeringsdag för alla och imorgon blir det varierad ridning beroende på vilken häst jag sitter på, de flesta ska jobba i ridhuset. Traktorn är nu lagad, underlaget sladdat så det är bara att rida på!