Igår åkte Björn och jag till Stockholm tillsammans med våra kompisar Linda och Jani. Vi åt först middag på olearys sen gick vi på konsert, BRYAN ADAMS!!!! Han är grym, så jäkla bra! Sist jag var på hans konsert var 1996, gick även 1994. Sen dess har jag velat se han igen och igår så äntligen! Väl värt väntan i tjugotvå år, skulle gå imorgon igen om det fanns möjlighet!

Det var en ström av hits, så många bra låtar han har den mannen!

Nu strax så ska Björn och jag åka till Sundbyholm med LOVELY. Idag hoppar vi en 135 klass. Vi var där i lördags och hoppade en 130 klass. Årets första utomhustävling. Mjukstartar med en häst eftersom jag inte varit frisk.
Måste säga att det är riktigt soft att bara packa för en häst i trailern, åka med en häst, göra en start, ingen stress.

LOVELY!

Ikväll blir det valborgsfirande med grannarna, kul!