Tävling och valborg igår!

Först åkte vi till Sundbyholm med LOVELY och hoppade en 135 klass. Det var en tidshoppning, elva hinder-tretton språng. När jag gick banan så klurade jag lite på två av svängarna som man kunde göra innanför, skulle jag göra de? När jag kom in på banan så provade jag att galoppera de och bestämde mig för att svänga. LOVELY är helt fantastisk, så vändbar och snabb utan att det varken syns eller känns! Hon hoppade så bra! Tyvärr rev vi näst sista hindret, jag skulle kanske ha höjt min blick och varit klar i handen tidigare så hade hon inte rivit. Så det tar jag på mig. Nedslaget kostade segern, vi var så snabba!!! Vilken häst!!!!!
Det känns riktigt bra att veta att är vi felfria, som är nära, då är vi med i toppen för att vi kan vara så snabba. Gissa om jag är tävlingssugen, vill bara in och köra igen!!!

När vi kom hem så lastade vi ut LOVELY, fixade henne. Satt oss i bilen och åkte ner till grannarnas brasa. Där blev det korvgrillning i vita ridbyxor, stövlar och sporrar!!! Det gäller att hinna allt!

Sen hem och tog in hästarna, jobbade treåringarna och på kvällen var det fest och middag hos grannarna. Riktigt trevligt! Tack alla, det får bli en tradition som vi sa!