Hej! Sitter just nu i soffan och laddar för att gå ut i regnet och packa till tävlingen imorgon. Sen ska alla hästar in och två ska få ett bad för de ska tävla imorgon, kan behövas då de rullat ute i hagen och nu regnar det….
Har två boxar kvar att mocka, däremellan hjälper jag pappa att ösa i gödning i spridaren. Så det finns att pyssla med. Avlutar kvällen med en träning senare.

Igår var en uppstyrd dag. Började med fodring och utsläpp. Därefter lektion för Linn och CELVIN. Red sedan två hästar innan jag hade en privatlektion klockan elva. Red en häst till sedan lunch. Fixade i stallet och klockan tre var det lektion igen, då red jag en häst samtidigt. Det är nyttigt ibland för eleverna att jag rider när de ska hoppträna. Då kan jag visa hur jag har tänkt övningen. Det var uppskattat!
Vid halv fem red vi ut ett gäng med fyra hästar, mormorsrundan i det härliga vädret. Klockan sex visade jag en häst för kunder och klockan sju var det lektion igen innan jag hade ett möte klockan åtta. Så det var en minst sagt välplanerad dag.

Nu ringer pappa, måste ut och hjälpa honom!