Nu är det onsdag och energi och glädje finns det gott om när vädret är så underbart som det är nu! Igår red Malin och jag ut alla hästar längs mormorsrundan. Trav på grusvägarna, skritt i skogen och galopp på fälten, helt underbart.
Vädret var så bra så jag hade inte hjärta att ta in hästarna tidigt. De fick eftermiddags hö ute. När jag var klar med mina lektioner på kvällen så hjälptes Björn och jag åt att ta in alla hästar. Så härligt för dem att vara ute i det fina vädret.

Idag började dagen med fodring, utsläpp, en privatlektion och sen lastade vi två av våra ston och åkte till Gocksta Stuteri. Det fina vädret gör att stona blir brunstiga så nu är det dags för betäckning! Mer om vilka ston, vilka hingstar osv kommer i ett annat inlägg! Det händer så mycket så jag skulle kunna skriva en roman varje dag om jag hade tid 🙂

Sen har jag ridit och trimmat dressyr på gräsvallen i det härliga vädret. Det är ju bara helt underbart, kan vi stanna tiden, kan vi ha det såhär fint och härligt året runt!
Såg en bild på en kompis som hade fått en ordentlig solbränna igår, det var röd hud! Det fick mig att gå in och smörja armar och ansikte med solskydd 50+
Man tänker inte på hur lätt det är att bränna sig när det blåser lite lätt samtidigt.

På eftermiddagen hade jag en lektion sen har jag packat lastbilen.
Nu ska jag packa det sista sen lastar vi LORD och LOVELY och rullar mot Hammarö och tävling.