Idag var det första tävlingsdagen på Strömsholm! Sveriges vackraste tävlingsbana, slottsbanan! Solen strålade och dessutom nationaldag och kunglig glans!

Inte varje dag man tävlar och kronprinsessan Victoria och Daniel tittar på!

Klockan kvart i tolv började Prins Gustaf Adolfs minneshoppning, 145 höjd. I år firar tävlingarna ett hundra år och den här klassen har funnits med länge. Vi var i år femton inbjudna ryttare som var med. Jag hoppade LORD. Det var första gången som han fick gå rakt in i en svår klass utan att hoppa någon lägre klass före. Han debuterade 145 hoppning förra året på slottsbanan, så rutinen är inte så stor.
LORD var lite spänd, blev lite stark men jag är nöjd med min fina häst. Tre bommar föll, lite utspritt över banan på den femton språng långa banan. Det var många fina spång och jag är väldigt nöjd med vår runda, kan absolut inte vara besviken.
Vi hoppar imorgon torsdag igen så då hoppas jag han är mer avspänd.

Fina häst!

LORD LOOP SB!
Många fina språng!


Björn, jag och LORD efter vår runda.

Sent på eftermiddagen startade LOVELY sin klass. Hon går bronsrundan i 130 denna vecka. De tio bästa från idag och imorgon går till final på fredag. LOVELY var jättefin, snabb och felfri så vi kom trea av sjuttio starter! Klara för final på fredag!

Mycket nöjd LOVELY efter vår runda!

LOVELY och Björn.