Idag är det fredag och igår torsdag tävlade jag på Strömsholm med båda hästarna. LOVELY hon är grym, felfri igen och snabb så vi kom tvåa!!!! Så idag är det final på eftermiddagen. Det ska bli så roligt!

LOVELY!
Trea i onsdags, tvåa igår!

Man kan säga att Olof och jag kände oss jagade av strömsholmarna!!!

LORD hoppade 145 klassen. Han var starkare än dagen innan så till idag blir det byte av bett så hoppas jag på en bättre känsla. Jag försökte bara göra en skolrunda igår när jag kände hur stark han var. Han hoppade många fina språng men när det känns som att styra på hinder och rida i grimma så kan ni tänka ersmileyJag bröt av efter hinder åtta och klappade honom för att bara få honom med mig, även efter hinder elva. Hoppas jag har honom med mig idag, det får bli en “känna på runda” helt enkelt!

LORD och LOVELY laddar inför eftermiddagens tävling med att gå i hagen hela förmiddagen.

Igår när vi kom hem så red vi ett gäng hästar. Nu på morgonen så har vi varit till hingststationen med två av stona. En är nu dräktig med CONTANT Q, så vi får hålla tummarna i elva månader att det kommer ut en fin fölunge!

Lite suddig bild men såhär ser det ut på ultraljudet när det är dräktigt och det syns hjärtslag!

Nu ska jag ut och hålla en lektion för två elever, sen bär det av till Strömsholm igen!