Sista veckan som gått sedan jag skrev här har varit händelserik! Onsdag förra veckan då fyllde BJÖRN år!!! Vi åkte ner till Varberg och firade han dag tillsammans med hans mamma och syster med familj. Mycket trevligt med god mat och champagne!
Världens bästa BJÖRN!
Födelsedagsfirande!

Till helgen var vi hemma och då var det fullt jobb med att stängsla beteshage. Nummer ett av de fyra som ska fixas. Det är så mycket jobb med stolp, skruva hållare och dra tråd (jag hatar att göra hagar, men älskar det lika mycket när jag ser hästarna äta gräs)

Ridhusunderlaget behövde också lite kärlek och det har Björn ägnat många timmar på. Harvat och fyllt på med sand och flis. Tjejerna i stallet har hjälpt oss med både ridhus och hagar, det är mycket jobb på en hästgård. Vissa perioder mer och andra mindre. Snart är det dags för höskörden också…
I söndags så tävlade även Malin och Jacqueline. Så jag var chaufför mellan hagbyggandet! Själv fick jag avstå tävlingen, man hinner inte allt, när man är en person som gör allt!!! Så ibland får man göra en prioriteringslista och följa den stenhårt. Det är ju det som gör oss hästmänniskor duktiga på att planera, ta ansvar, jobba hårt. Det är så nyttigt för alla i stallet att få ta del av allt, snacka om utbildning!

Påfyllning av sand och flis!
STEFFE, felfritt och rosett i första klassen i söndags!
Underlaget känns bra att rida på!

Alice har ridit på HUBBEsmiley