Ny vecka och sommarlovet är slut, hur känns det att börja skolan igen efter ett helt långt sommarlov? Idag har vi ridit ut alla hästar. Det blev vår runda med trav på grusvägarna, galopp på fälten och skritt i skogen.
Video från idag när vi galopperade!

Vi tävlade i lördags, i Sala. Det var kul, det gick bra för oss! Malin tävlade LILL-LADY. Två jättebra rundor i en meter och 110. Jacqueline hoppade CELVIN i samma klasser, placerad sexa och sjua.
Jag tävlade en ny häst som jag har på prov, Kritan. Trevlig häst som passar mig. Vi var felfria och kom tvåa i 110, sen felfria i 115. Kändes jättebra, det var ju första gången jag hoppade riktig bana på henne. Har haft henne hemma och ridit men inte hoppat bana som på tävling. Det var kul!

CASH FLOW fick också följa med då vi hade en plats i lastbilen. Hon fick springa fort i 115 klassen. Nästan snabbast, vi kom tvåa!
Prisutdelning med CASH FLOW.

Det roligaste på hela dagen, och finaste, det var ett hederspris som jag fick. En fin hjärtbox med grejer i och en fin lapp med texten:

TACK för att du visar god sportmanchip!
Du har varit en förebild under denna tävling med ditt bemötande och agerande utifrån ridsportens ledstjärna för människan.
Du är viktig för sporten!

Ett väldigt fint pris som jag är glad och stolt över att jag ficksmiley