Fredag idag och den största utmaningen idag blir att rida med en öm vad. Jag trampade snett igår när jag var ute och skruvade hållare till en ny hage. Det var lite ojämn mark, jag klev bakåt och så small det till i min vad! Jäklar vad ont det gjorde. Det var ett knastrande ljud, sen började jag kallsvettas. Så jag haltar och intaget av hästarna igår kväll tog nästan till midnatt! Skoja bara, men det gick inte snabbt. Tur att Björn kunde hjälpa mig med de flesta hästarna.
Så nu ska jag se hur det går att rida. Plan B är att rida utan stigbyglar tills vaden är bättre, så rida det kommer jag göra!

Fick en ide igår kväll att testa hästarnas Icewibe på min vad.

Vi har ridit på stubbåkern, det är den bästa tiden på året när det finns stubbåker! Jag älskar att galoppera där, hästarna också! Alla andra planer ändras så fort stubben finns, det gäller att passa på att konditionsträna där när den finns!

Underbart!