Tack för all omtanke runt min vad, så snälla kommentarer jag fått!
Vaden hänger med, den har inget valsmileyden ger sig till känna när jag suttit stilla en stund, det gör ont att gå. Det är i muskeln, ingen sena och absolut inte hälsenan. Rida funkar bra som tur är! Så vi har kört konditionsgalopp på den stora stubbåkern med ett gäng hästar. Ett varv är två kilometer. Efter första varvet, på första hästen igår, då kändes det som att jag skulle tappa min vad! Sen gick det bra och jag räknade ut att vi galopperade totalt tre mil igår Malin och jag, på olika hästar såklart! Jag kör på behandling röra på sig och inte sitta still! (ingen är väl förvånadsmiley)

Många kilometer runt den fantastiska stubbåkern!

Idag var vi på ponnytävling. Fyra fel i båda klasserna, så är det ibland. På eftermiddagen har vi tryckt stolp i den nya hagen som ponnysarna ska få. Mer gräs!

Hade en privatlektion mot kvällningen och sen åkte vi till betet och fyllde vatten till storhästarna.

Imorgon blir det lektion, rida, dra tråd och trycka mer stolp. Välkommen söndag!

Vacker måne nu ikväll!