För några veckor sedan så var vi i Linköping och tävlade på den nya fina tävlingen. Jag har skrivit om den innan och Hippson gjorde även ett reportage efter att jag vann 130 klassen med LOVELY på fredagen. Priset i klassen var helt fantastiskt, en resa! Det var flygbiljetter och övernattning på MANTA RESORT på ön PEMBA utanför Tanzanias kust.
Jag hade laddat för den här klassen i flera veckor och ville så gärna vinna! Redan när jag anmälde till tävlingen så började jag ladda för den här klassen. Vi gjorde det, LOVELY var helt fantastisk! Så här kommer rundan så ni får se!

Det ser nästan aldrig snabbt ut när vi tävlar. Men LOVELY har en stor galopp och är snabb över hindren och samtidigt noggrann. Vi är snabba iväg i landningarna och jag kan svänga snävt med henne! Då går det snabbt utan att se snabbt ut!

Film från prisutdelningen, jag var SÅ GLAD!!!! Det är LORD som fick gå in på prisutdelningen. Han hoppade samma klass och var felfri och placerad.

Björn och jag, överlyckliga efter vinsten, vi som älskar att resa!!!
Nu är resan bokad och klar, vi åker i vinter! LÄNGTAR!!!!!

Hello Africa, vi kommer!!!