Hej på er! Nu kommer det en tillbakablick på de senaste två helgerna som vi har spenderat på tävling, först i Norrköping, sen Sundbyholm!

Vi börjar i Norrköping dit Björn och jag åkte med fyra hästar. Vi kom fram på torsdagskvällen och tidig morgon fredag började det med 120 klassen som jag hoppade med CASH FLOW och THUNDERSTRIKE. Två nedslag, lite trist men bra känsla på båda hästarna. Sen började det regna, inte så kul då framhoppningen blev tung och till 135 klassen kändes det inte bra. LOVELY och LORD hoppade med ett respektive två nedslag. Det var okej med tanke på att det regnade riktigt mycket och framridningsmöjligheterna var inte bra. Vi avslutade sedan fredagskvällen med att gräva “diken” mellan stallarna för att regnet inte skulle rinna in in boxarna, mer än det redan gjorde. När jag gick in i LORD och THUNDERSTRIKES boxar så sjönk mina fötter ner i vatten. Inte kul…
så vi skottade vatten, spån och skit i några timmar. Vi fick ordning på deras boxar och kunde stupa i säng, helt färdiga!

Lördag och inget regn, nya tag och inga starter för oss förräns efter lunch. Så vi han fixa i stallet, promenera hästar och hundar.
På eftermiddagen hoppade LORD och LOVELY 140 klassen. Båda var felfria och placerade, SÅ KUL!!!
LOVELY!

LOVELY!

THUNDERSTRIKE hoppade sedan 120 med två ner men bra runda. Var riktigt nöjd med honom för det var första gången på den här arenan och det finns mycket att titta på, han var helt cool!
CASH FLOW startade i slutet av klassen, var riktigt taggad, hoppade och galopperade jättesnabbt, nästan sex sekunder snabbare än tvåan så VI VANN!!!! Vilken härlig lördag om man jämför med fredagen!

Söndagen var minst lika bra, dessutom med sol!!!! Vi hade en lugn dag med första start efter lunch och det var LORD som hoppade Grand Prix klassen i 145. En riktigt bra runda.
LORD!

LOVELY hoppade 140 klassen, hon kom femma!!! Vilken häst, två topp sex 140 placeringar direkt när hon fick gå upp på den höjden!
Banbyggare Sara Brink byggde riktigt bra banor hela helgen, Tack Sara för bra banor!

CASH FLOW och THUNDERSTRIKE avslutade helgen med 120 klassen, båda felfria och placerade, CASH FLOW bäst av alla för hon vann igen!!! Två segrar på en helg, hon är snabb!!!!

THUNDERSTRIKE!

Vinnarhästen!!!

Bra helg!

Alla bilder är fotade av Björn!