Tävlade i Lidköping i helgen och WOW, mina tre hästar LORD, LOVELY och CASH FLOW var helt fantastiska!
CASH FLOW hoppade 120 klasser alla tre dagarna. Hon var dubbelnolla och kom åtta och sjua de två första dagarna. På söndagen var det en riktig “CASH FLOWbana” med möjlighet till att svänga riktigt snäva vägar i omhoppningen, vilket vi gjorde! Hon är så bra på det, och vill ni se omhoppningen, kolla in film på min Instagram. theresetettenyman heter jag där.
CASH FLOW
Lycka efter segern!

LOVELY började helgen med att vara snabbast och VINNA 130 klassen, det gick fort i omhoppningen!
LOVELY på prisutdelningen efter sin vinst!

Sen hoppade vi 140 på lördagen, en tidshoppning, lång bana med många språng. Hon var så fin och hoppade felfritt och vi kom femma!!! På söndagen hoppade vi 140 igen, det var en klass med winning round=omhoppning efteråt. Hon hoppade så bra igen. Petade en frambom på en oxer, resten kanonbra. Första lite synda att komma på trettonde plats, då tolv fick pris och vi missade omhoppningen med nån halv sekund. Men samtidigt var det bra, för hon gjorde sin första stora inomhustävling och hoppar två ordentliga 140. Så det var bra att hon inte behövde hoppa om.
LOVELY på prisutdelningen när hon kom femma!

LORD hade en smått fantastisk helg med felfritt rakt igenom och placerad i alla sina starter! Han hoppade 130 fredag, 140 lördag och 140 söndag. Var felfri och hoppade omhoppning på söndagen, felfri igen och det blev en femteplats!
Känslan i hans hoppning var så bra, vi hade så roligt!

LORD!

Min prins!
Härligt väder och en jättefin utebana att värma upp på.
LORD på framhoppningen.

Björn och LOVELY i stallet. Riktigt bra uppstallning i Lidköping, permanenta boxar. Sen är det nära till allt. Veterinärbesiktning precis utanför. Framridning på en fin utebana vid stallet och sen är det bara en liten gårdsplan till framhoppnings och tävlingsridhuset.
En lyckad helg!