Hallå, hallå, nu får det bli en “catch up” av de senaste veckorna. December har det hunnit bli och här hos oss har det varit full fart. Sist vi hördes så hade vi tävlat i Högbo och det var en helg med glädje och sorg och vi har åkt berg och dalbana i känslor, glada, ledsna, pigga och mycket trötta. Då är det tur att vi har hästarna som alla går bra, unga inridningshästar och tävlingshästarna.
CASH FLOW på prisutdelning i Högbo.

Veckan efter Högbo så tävlade vi på Strömsholm. Dit kom jag med en riktig lårkaka efter att ha blivit sparkad på låret, två riktiga kosparkar. Det var tur att låret tog smällen och inte knät, då hade jag varit ett knä mindre.
Kyler låret efter sparken!

Strömsholm var en ok helg. Stolpe ut får jag säga efter mina rundor. LORD och LOVELY gjorde varsin superrunda i 140 klassen på lördagen. Tyvärr med ett varsitt “pet/lätt riv” annars hade han kommit trea och LOVELY hade vunnit….
Samma resultat för LOVELY på söndagen i 135:an, ett ner men snabbast tid…så två riv hade kunnat vara två vinster….marginalerna är små i den här sporten ibland!

LOVELY! Foto: Jenny Johansson

LORD hoppade Grand Prix 145 klassen, en bra runda men inte felfritt, känslan var bra och så kan det vara även om inte alla bommar ligger kvar.

LORD! Foto: Jenny Johansson

Det roligaste på helgen var att CELVIN och Jacqueline gjorde gemensam debut i 120 klass och hoppade felfritt! CELVIN har ju tävlat upp till 130 med mig men Jacqueline har aldrig hoppat så högt. CELVIN är en perfekt läromästare och deras debut gick galant, så roligt!!!!

Glädje efter en felfri debut! Stolt tränare och lycklig elev!

Efter Strömsholm började “Friendsveckan” och Sweden International Horse Show. Björn och jag har jobbat där som funktionärer i många år och även i år. Det var roliga dagar. Mycket jobb med både dressyr, hoppning, fälttävlan, Islandshästar, körning, prisutdelningar, blommor och show. Vi funktionärer är med på allt så dagarna blir långa, men det är det värt. Tog inte så mycket bilder, men några bjuder jag på:
Björn och jag!
Lella och jag!
Fia och jag vid prisutdelningsvingarna!

Nu ska jag äta lunch och sen åkt till Södertälje, årets sista tävling!