Hej på er! Sist vi hördes här på bloggen var snart två veckor sedan. Då var vi på väg upp till Högbo för årets andra tävling. Det var jättebra tävlingar i Högbo, trevliga funktionärer, toppenbra underlag, bra banbyggnad som alltid av Leif Hall. Mina hästar hoppade bra och vi kom hem med ett gäng rosetter!
Lyckad helg!
LOVELY vann 130 klassen på söndagen!
CASH FLOW hoppade felfritt i alla sina tre klasser och var placerad tvåa, femma och sexa!
LORD kom fyra i 135 klassen och gjorde sedan en bra runda i 145. Felfri i grundomgången sedan tappade jag rytmen lite i en sväng i omhoppningen så fick lägga en volt så vi drog på oss fel för den samt några tidsfel.

Nu till helgen är det tävling på Strömsholm och första omgången av elitallsvenskan. Västerås Ryttarsällskap kvalade upp i eliten förra året så det ska bli kul att vi är med igen och vårat lag är bra så det känns jättekul! Jag har dragit på mig en ordentlig förkylning så jag försöker kurera mig så gott det går, måste vara pigg till tävlingen!